RS - Railway Service Oy Ab

Olemme monialayritys Muhokselta jolla on pitkä kokemus infrarakentamisesta, projektitoiminnasta. Tarjoamme useita palveluja rakennusyrityksille käytettäväksi projektin aikana. Voitte tutustua meidän palveluihin tarkemmin tässä verkkosivuillamme.

YHTEISTYÖSSÄ

Franke logo
Bistro-tuote Oy logo
Utajärvi kunta logo
Joints industry logo
Consti Logo
sirman logo
rkl_manninen

PALVELUMME

Rakennussiivous
Siivouspalveluissa pääpaino on yrityksille tarjottavissa siivouksissa. Teemme ammattitaidolla kaikki siivouspalvelut: niin perussiivoukset, tuotantotilasiivoukset, rakennus-siivoukset (P1 ja P2) ja lattianvahaukset sekä muut siivouspalvelut.

Lue lisää

Keittiölaitehuolto
Huollamme yritysten keittiölaitteita. Asiakaskuntamme ovat esim. leipomot, kahvilat, ravintolat jne. Meillä on myös varaosa myyntiä.

Lue lisää

Sähköasennukset
Tarjoamme sähköasennuksia muutos- ja saneeraustöihin. Teemme niin suunnittelun, käyttönottotarkastuksen kuin itse asennuksen.

Lue lisää

Verkkopalvelut
Toimitamme yksilölliset ja responsiiviset verkkosivut jotka sopivat yrityksenne profiiliin ja toimialaan.

lue lisää

Ratapalvelut
Teemme rataympäristössä vahvavirtaasennuksia kuten valaistus, vaihteenlämmitys ja muita korjaustoimenpiteitä. Lisäksi meillä on sähkökatko- ja piirustuspalvelut.

Lue lisää

Vuokrauspalvelut
Vuokraamme erityistyökaluja moniin tarkoituksiin.

Lue lisää

Kaapelipankki
Jos projekteista on jäänyt ylimääräistä kaapelia, voit myydä ne täällä. Ostajana löydät täältä niin pieniä kuin isoja määriä erilaista kaapelia.

lue lisää

Piirustuspalvelu
Omistamme sähköratapiirustuksia jotka on saatavilla verkon kautta.

Lue lisää

Kunnossapito
Tarjoamme kiinteistöille kunnossapitoa. Pääpainona on ennaltaehkäisy, mutta myös kiireiset tapaukset hoidamme ammattitaidolla.

Lue lisää

Verkkokaupat
Verkkokaupastamme löydät niin erikoistyökalut ja varaosat kuin työkaluja jokapäiväiseen käyttöön.

lue lisää